Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του τέλους του Νάντο Ντε Κολό στο μπάσκετ για την εθνική Γαλλίας, ήρθε εκείνη του Αντουάν Γκριεζμάν να αποσυρθεί στο ποδόσφαιρο, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους οπαδούς των "τρικολόρ" στη στεναχώρια.

Ανακοίνωσε την απόσυρση του από τη Γαλλία ο Αντουάν Γκριεζμάν

Τα χρόνια περνούν και οι ήρωες της παλιάς γενιάς ποδοσφαιριστών αρχίζουν σιγά σιγά να εγκαταλείπουν τις εθνικές τους ομάδες. Το είδαμε κυρίως στην Εθνική Γερμανίας, με τους Μίλερ, Κρόος, Γκουντογκάν και Νόιερ να αποχαιρετούν τα "πάντσερ" μετά το Euro 2024.

Το δικό του αντίο ήρθε η ώρα να πει ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω των social media πως σταματάει από τους "τρικολόρ" και δε θα φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, με τελευταία του συμμετοχή στον αγώνα για το Nations League κόντρα στο Βέλγιο.

"Με μια καρδιά γεμάτη αναμνήσεις, κλείνω αυτό το τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την υπέροχη τρικολόρ περιπέτεια και τα λέμε σύντομα", ήταν το μήνυμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού αποχαιρετώντας τους φιλάθλους της χώρας.

Ο Γκριεζμάν αγωνίστηκε για πάνω από 10 χρόνια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, κάνοντας ντεμπούτο στις 5 Μαρτίου 2014 και έγινε ο τέταρτος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Γαλλίας, αγωνιζόμενος 134 φορές με το εθνόσημο στο στήθος.

Άλλαξε αρκετές φορές θέση η αλήθεια είναι για να μπορέσει να προσαρμοστεί στα πλάνα του Ντιντιέ Ντεσάμπ κυρίως, σκοράροντας μάλιστα 44 γκολ, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αρκετές φορές που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.