Ο Asteras AKTOR έχει θέσει ψηλά τον πήχη τη νέα σεζόν στη Super League και παρά το όχι τόσο καλό του ξεκίνημα, συνεχίζει να προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας. Οι Αρκάδες μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Την επιστροφή του Μακέντα στη Super League ψάχνει ο Asteras AKTOR

Σ' ένα άτομο που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα φαίνεται πως στρέφεται ο Asteras AKTOR για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, με τους Αρκάδες να έχουν βάλει στο μάτι και να προσπαθούν να πείσουν τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός -που εξέπληξε τους πάντες με το ξεκίνημα της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν οι περισσότεροι και από κάποια στιγμή και μετά έγινε... γυρολόγος. Άρχισε να "αναγεννάται" το 2018 όταν πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Στους "πράσινους" αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και είχε εξαιρετικά νούμερα με 40 γκολ και 10 ασίστ σε 116 συμμετοχές, πριν μετακομίσει για την Τουρκία και την Ανκαραγκιουτσού, στην οποία σε καμία περίπτωση δεν στέριωσε, περνώντας κι έναν χρόνο δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον βρίσκεται στα 33 του χρόνια και βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Asteras AKTOR, καθώς δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής και γιατί το πλάνο που του παρουσιάζουν οι Αρκάδες είναι θελκτικό.