Έτοιμοι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση του Nations League η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστές τις κλήσεις του για τα παιχνίδια κόντρα στην Αγγλία και την Ιρλανδία.

Οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της τρίτης και της τέταρτης αγωνιστικής του Nations League, με την Εθνική Ελλάδος να αντιμετωπίζει αρχικά την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (10/10 - 21:45) και τρεις μέρες αργότερα την Ιρλανδία (13/10 - 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Εθνική έχει ξεκινήσει με δύο νικηφόρα αποτελέσματα και θέλει να πάρει ότι μπορεί στην έδρα των "τριών λιονταριών" για να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της πρώτης θέσης στον όμιλο που μπορεί να προσφέρει ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026.

Από τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια λείπουν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Οι φήμες για επιστροφή του Κώστα Φορτούνη φαίνεται προς ώρας πως δεν παίρνουν "σάρκα και οστά".


Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Nations League

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης
Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη.
Μέσοι: Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης.
Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Παυλίδης, Δουβίκας.