Το 2024 δύσκολα θα μπορέσει να το ξεχάσει ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον Έλληνα πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, να κάνει το ένα φοβερό επίτευμα μετά το άλλο, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ λίγες ημέρες αργότερα.

Αναγνώρισαν τον Εμμανουήλ Καραλή στο Μπαλί και "τρελάθηκε"

Ένα από τα καλύτερα παιδιά και όχι μόνο αθλητής είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έχει ξεχωρίσει εκτός από τις "πτήσεις" του και για τον χαρακτήρα του. Μ' αυτόν τον τρόπο έγινε αγαπητός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, με τη φήμη του να γίνεται γνωστή και στην Ινδονησία.

Κάτι που αντιλήφθηκε κι εκείνος μ' έναν παράδοξο θα έλεγε κανείς τρόπο, μιας και του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε. Ο "Μανόλο" βρίσκεται για διακοπές στο Μπαλί και όταν μπήκε στο ταξί για να μετακινηθεί, ο οδηγός τον αναγνώρισε φωνάζοντας "Fly Manolo, fly".

Το σκηνικό αυτό τον έκανε να τρελαθεί από τη χαρά του και γι'αυτό το λόγο το αποτύπωσε το γεγονός μ' ένα βίντεο στα social media, γράφοντας "Το ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Μπαλί που με αναγνωρίζουν, με τρελαίνει".

Αν όμως δούμε τα πράγματα από μία λογική τροπή, ο Καραλής είναι αρκετά γνωστός στο χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως, καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους 5 καλύτερους επικοντιστές του κόσμου, έχοντας κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.