Μπορεί μέχρι στιγμής να μην παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός, αλλά οι μεταγραφές που έκανε αναμένεται να του αλλάξουν την εικόνα. Μία από αυτές είναι εκείνη του Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφο του, Μελίσα Παμούκ.

Εντυπωσιάζει η σύζυγος του Γιαζιτσί, της νέας μεταγραφής του Ολυμπιακού 

Τα προβλήματα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, ανάγκασαν τους "ερυθρόλευκους" να κοιτάξουν την ενίσχυση τους μ' έναν από τους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει ελεύθεροι. Ένας από αυτούς είναι ο Γιουσούφ Γιαζιτσί που προέρχεται από σπουδαία καριέρα στην Λιλ.



Ο Τούρκος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και έφερε στην Ελλάδα μαζί και τη σύζυγο του, Μελίσα Παμούκ, η οποία αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να του χαρίσει και το πρώτο τους παιδί, μιας και είναι έγκυος.



Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο ανακοίνωσε τη σχέση του τον Αύγουστο το 2023, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή την κρατούσε κρυφή, ενώ δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ένα χρόνο σχεδόν αργότερα, τον Μάιο του 2024.



Η διάσημη Τουρκάλα είχε αρκετές ευκαιρίες το τελευταίο χρονικό διάστημα για να συμμετάσχει σε ταινίες και σειρές, αλλά προτίμησε να προφυλαχθεί λόγω της εγκυμοσύνης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το παιδί είναι άγορι.



Η Μελίσα Παμούκ διανύει το 33ο έτος της ηλικίας της, μιας και γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1991, στο Χάρλεμ της Ολλανδίας. Εκτός από την υποκριτική ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει υπάρξει η νικήτρια του διαγωνισμού Miss Τουρκία 2011.



Εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Υφήλιος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο του 2011, ενώ νωρίτερα,το 2009, είχε κερδίσει τον τίτλο της Καλύτερης Υποσχόμενης στον διαγωνισμό Best Model of Turkey, δείχνοντας από την αρχή τις δυνατότητες της.



Η σύζυγος του Γιαζιτσί έχει εμφανιστεί σε διάφορες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, κάνοντας το ντεμπούτο της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σεβντά Αρτζαόγλου στη σειρά "Yer Gök Aşk" από το 2010 έως το 2013.



Άλλοι ρόλοι στους οποίους πρωταγωνίστησε είναι εκείνος της Αϊσέ Ντιντσέρ στη σειρά "Kurt Seyit ve Şura" την επόμενη χρονιά, της Ασού Κοζτζούογλου στο πολυδιαφημισμένο και στην Ελλάδα "Kara Sevda" το 2015 και της Τζεμρέ Γκιου στη σειρά "Çarpışma" το 2018. 



Στο παρελθόν είχε περάσει διάφορες "περιπέτειες" στην προσωπική της ζωή πριν τα φτιάξει με τον νύν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.  Στο παρελθόν (2012-2019), είχε σχέση για επτά χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό, Τόλγκα Σαλά κι αργότερα έβγαινε με τον ποδοσφαιριστή Ογούζχαν Οζγιακούπ, με τον οποίο χώρισε τον Ιούνιο του 2021.