Για το ονόρε δείχνουν να έκαναν χειραψία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην εθνική Ελλάδος οι Κώστας Σλούκας και Τόμας Γουόκαπ, καθώς μετά τη λήξη του τελικού του Super Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των "πράσινων" ξετύλιξε το κουβάρι από εκεί που το άφησε τον Ιούνιο. 

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική μετάδοση μπορεί να μην το έπιασε, αλλά η προτεταμένη χείρα του Γουόκαπ για να χαιρετήσει τον Σλούκα βρήκε... αέρα. Οι αυτόπτες τονίζουν ότι ο 34χρονος πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR παρέκαμψε τον πρώην συμπαίκτη του. 




Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός: Το εμπάργκο του ΜακΚίσικ

Τα πυρά, ωστόσο, δεν ήταν μόνο δικά του. Ο Σλούκας, πρώτα, είχε ένθερμο εναγκαλισμό με τον Σάσα Βεζένκοφ. Έπειτα, χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Όταν έφτασε η σειρά του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Αμερικανός τον παρέβλεψε, αφού δεν του έδωσε το χέρι. Μάλιστα, ΜακΚίσικ και Γουόκαπ στέκονταν δίπλα δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. 

Ο Γουόκαπ και ο Αϊζάια Κάνααν, που δεν παίζει πια τον Ολυμπιακό, είχαν στηλιτεύσει ενώπιον του Σλούκα την απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο. Μάλιστα, ο πρώτος είχε πανηγυρίσει έξαλλα τη δεύτερη νίκη των "ερυθρόλευκων" στους τελικούς της Basket League. Επιπλέον, το έκανε μπροστά στον πρώην συμπαίκτη του. Ο Σλούκας το κράτησε μανιάτικο και όταν ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το πρωτάθλημα, επεφύλαξε μια σαρκαστική εκδίκηση. 


sloukas_walkup_panathinaikos_aktor_olympiakos

Επιπλέον, λίγες ημέρες αργότερα, οι δυο τους αντάμωσαν στην προετοιμασία της εθνικής Ελλάδος. Ο Γουόκαπ έδωσε το χέρι του στον Σλούκα, ο οποίος αντέτεινε το δικό του. Το πιθανότερο, όμως, είναι πως η χειραψία έγινε για τους φωτογράφους. 

Αξίζει, πάντως, η σημείωση ότι αυτή, στη Ρόδο, ήταν η πρώτη από τις πλείστες μελλοντικές συναντήσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού. Μπορεί να παίξουν, μάλιστα, ακόμη 17 φορές. Οι πέντε, δύο στη Euroleague και τρεις στην Basket League, είναι σίγουρες. Μία μπορεί να είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Αν, δε, η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος φτάσει στα πέντε παιχνίδια, τότε θα φτάσουν τις 12. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ακόμα τουλάχιστον μια αντάμωση στη Euroleague. Δυνητικά, θα μπορούσαν να είναι... πέντε, εφόσον ματσάρουν στα playoffs.