Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη συμμετοχή του με την εθνική Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και έκανε λόγο για εμπειρία ζωής. Επιπλέον, τόνισε ότι θέλει να παίξει ξανά στην ίδια διοργάνωση. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να ξαναπαίξω" 


Στο πλαίσιο της media day των Μιλγουόκι Μπακς, που εκκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στο NBA, ο Αντετοκούνμπο συνέκρινε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που κατέκτησε το 2021: "Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία".

Επιπλέον, τον ρώτησαν αν οι προσθήκες των Ντέλον Ράιτ, Γκάρι Τρεντ, Τόριαν Πρινς θα γίνουν το όχημα που θα στείλει τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής. Σχολίασε πως "πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο", ενώ προσέθεσε πως "δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι".

Ο Γιάννης απάντησε με χιούμορ σε μία ερώτηση που δεν είχε σχέση με το μπάσκετ: "Ποιος θεός θα ήθελες να είσαι;". Είπε, λοιπόν: "Θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό!"