Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη φέτος στη Super League καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Λαμίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με τα γκολ του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και του Χεφτέ Μπετανκόρ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σεμπαστιάν Ρινγκ, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή.

Η Λαμία φάνηκε από την αρχή πως θα είχε προβλήματα απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και οι απειλητικοί από την αρχή.

Κάτι που φάνηκε και στην φάση του 13ου λεπτού. Ο Μπετανκόρ σκόραρε με γκολάρα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR, ως οφσάιντ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jsrrpj2mtl)

Αποβολή η Λαμία, κόκκινη στον Βλαχομήτρο



Για να έρθει η φάση του 21ου λεπτού με το φάουλ που έκανε ο Ανέστης Βλαχομήτρος στον Χαντάκια. Αρχικά δέχθηκε κίτρινη ο επιθετικός της Λαμίας. Μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής Κωνσταντίνος Τσετσίλας, άλλαξε την αρχική του απόφαση και απέβαλε τον Βλαχομήτρο με απευθείας κόκκινη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jsu2xia4cx)

Γκολάρα ο Δεληγιαννίδης για τον Πανσερραϊκό



Παίζοντας με παίκτη παραπάνω ο Πανσερραϊκός πήρε κι άλλα μέτρα στο γήπεδο κι έκανε το 1-0. Πιο συγκεκριμένα στο 36' ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα των Σερρών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jt9123asqh)

Βέβαια η Λαμία είχε παράπονα για την διαιτησία και στο πρώτο ημίχρονο ανέφερε σε διαρροή της την ξαφνική αλλαγή του διαιτητή κι έκανε λόγο για κόκκινη που δεν ήταν. Κι όλα αυτά ενώ στις εξέδρες ήταν και ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά.

Αποβλήθηκε ο Περούτσι για τον Πανσερραϊκό


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά στο 57' υπήρξε αποβολή και για τον Πανσερραϊκό. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φρανσίσκο Περούτσι για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ju4r9dbiw1)



Ο Μπετανκόρ έκανε το 2-0 για τον Πανσερραϊκό

Μετά από αυτό το παιχνίδι απέκτησε ξανά ρυθμό με τον Πανσερραϊκό να βάζει και δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 63' ο Μπετανκόρ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ju4r9l995l)



Μείωσε με τον Ρινγκ η Λαμία

Η αντίδραση της Λαμίας ήρθε στο 67' με τον Σεμπαστιάν Ρινγκ, ο οποίος σκόραρε έχοντας και την τύχη με το μέρος του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jub6i1uwkh)


Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε και ο Πανσερραϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη φέτος στο πρωτάθλημα