Η Βιγιαρεάλ δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 3-1 της Λας Πάλμας ρίχνοντας την αυλαία της της 8ης αγωνιστικής στη La Liga. Την ίδια στιγμή που η Κάλιαρι πήρε την πρώτη της νίκη στη Serie A με το εκτός έδρας 3-2 κόντρα στην Πάρμα, ενώ για την Premier League, η Μπόρνμουθ επιβλήθηκε 3-1 της Σαουθάμπτον.

Στο "Μαδριγάλ" η Βιγιαρεάλ δεν πήρε τόσο εύκολα τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Λας Πάλμας για να "πατήσει" στην 3η θέση της La Liga, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και το -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο γκολ στο τέλος έβαλε η Βιγιαρεάλ


Ο Νικολά Πεπέ άνοιξε το σκορ για τη Βιγιαρεάλ στο 45' και ο Σίλβα ισοφάρισε στο 47'. Ο Μπαένα στα καπάκια αστόχησε από την άσπρη βούλα και έχασε την ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Και την ώρα που όλα μύριζαν... γκέλα ο Μπάρι "χτύπησε" στο 84' για το 2-1 και ο Μπαένα στις καθυστερήσεις πήρε το αίμα του πίσω διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Κάλιαρι πήρε μια απίθανη νίκη στο "Ένιο Ταρντίνι"


Ματσάρα στο "Ένιο Ταρντίνι" με την Κάλιαρι να παίρνει σπουδαία νίκη εκτός με 3-2 απέναντι στην Πάρμα για την 6η αγωνιστική στη Serie A. Ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Κάλιαρι προηγήθηκε με τον Ζορτέα στο 34'. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 62’, με το γκολ του Μαν.

Στο 75’ ο Μαρίν με άπιαστο πλασέ στο αριστερό παραθυράκι του Ιάπωνα γκολκίπερ έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Πέκια ισοφάρισε εκ νέου, με τον Ερνάνι να νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ με άψογη εκτέλεση πέναλτι στο 87'. Πριν καν περάσει ένα λεπτό, η Κάλιαρι έκανε το 3-2 με τον Πίκολι.

Η Μπόρνμουθ έβαλε τρία γκολ στην Σαουθάμπτον στο πρώτο ημίχρονο

Με πειστικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Μπόρνμουθ, που επιβλήθηκε 3-1 της Σαουθάμπτον εντός έδρας. Τα "κεράσια" καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τον Εβανίλσον να ανοίγει αρχικά το σκορ στο 17'. Ο Ουατάρα διπλασίασε τα τέρματά τους στο 32', με τον Σεμένιο να βάζει ισχυρές βάσεις νίκης επτά λεπτά αργότερα.

Οι "Άγιοι" κατάφεραν να μειώσουν στο 51' με τον Χάργουντ-Μπέλις, ωστόσο δεν είχαν άλλη απάντηση στην Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League