Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ όπου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού που "εκτόξευσε" την "Ένωση" ξανά στην κορυφή της Super League! Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (01/10) και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος όπου είχε τετ-α-τετ με τον Ματίας Αλμέιδα, με τους δυο τους να συνομιλούν σε άριστο κλίμα.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος, σε εξαιρετικό κλίμα το τετ-α-τετ με τον Αλμέιδα

Μετά την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα στο γραφείο του όπου οι δυο τους συνομίλησαν σε άριστο κλίμα δυο ημέρες μετά τη νίκη-κορυφής επί του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena όπου έφερε χαμόγελα τόσο στην ομάδα και στους φιλάθλους της όσο και στον ισχυρό άνδρα της "Ένωσης" ο οποίος βλέπει την ομάδα του ξανά στην πρώτη θέση έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση.

Γενικότερα μετά τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι, το κλίμα στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο είναι εξαιρετικό, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρκετούς λόγους να "χαμογελά" αφού στην προπόνηση τον περίμεναν δυο μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις. Τόσο ο Έρικ Λαμέλα όσο και ο Άντονι Μαρσιάλ προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 28χρονος στράικερ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχει ανεβάσει στροφές και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα νωρίτερα από το αναμενόμενο, ενώ μετρούν... αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση οι Λιβάι Γκαρσία, Άρολντ Μουκουντί, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο.