Η Euroleague ετοιμάζεται για την έναρξη της 25ης σεζόν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR να είναι εξαιρετικά δυνατοί και στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της διοργάνωσης, η οποία πήρε επετειακό χαρακτήρα κι έτσι ετοιμάστηκε κι ένα ανάλογο βίντεο.

Μια κίνηση που χαρακτηρίζεται και μυθικό από την Euroleague καθώς στο βίντεο μετέχουν πολλοί θρύλοι που έχουν αφήσει το... αποτύπωμα τους, αλλά και εν ενεργεία σταρ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος καθοδηγεί τεχνικά την Παρτιζάν. παρουσίασε τα ευρωπαϊκά του τρόπαια λέγοντας ότι "είναι κάτι φίλοι μου".

Ο Εργκίν Αταμάν, από την μεριά του, έβαλε σε όλους τους γυαλιά στο "bottle flip", ο Ιμπραίμ Κουτλουάι θυμήθηκε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, Παπαλουκάς, Πρίντεζης έδωσαν το «παρών» στο πάρτι, όπως επίσης και όλη η "αφρόκρεμα" του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Επίσης οι Μποντιρόγκα, Γιασικεβίτσιους ήταν εκεί για να θυμηθούν τα παλιά, όπως επίσης και παίκτες από το «σήμερα» όπως οι Κώστας Παπανικολάου, Μάικ Τζέιμς, Βενσάν Πουαριέ, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και πολλοί άλλοι.

Τα τηλέφωνα παίρνουν... φωτιά, αφού κάποιοι έχουν καθυστερήσει για το πάρτι (ανάμεσά τους ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο πρόεδρος της λίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, αλλά και οι Πρίντεζης και Γιασικεβίτσιους).