Αλλαγμένος και οριακά... αγνώριστος εμφανίστηκε στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" ο  Γουέιν Ρούνεϊ για να παρακολουθήσει δια ζώης το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την 6η αγωνιστική της Premier League, με την εμφάνισή του να ξεσηκώνει... θύελλα σχολίων και φυσικά να προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές του και αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παγκόσμια ανησυχία για την κατάσταση υγείας του Γουέιν Ρούνεϊ

Την βαριά ήττα (0-3) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ" παρακολούθησε από κοντά την Κυριακή (29/09) ο άλλοτε θρύλος των "κόκκινων διαβόλων" ο Γουέιν Ρούνεϊ. Οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν ανησυχία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, το βάρος του αλλά και το γεγονός ότι φαίνεται αρκετά κουρασμένος και μεγαλύτερος από την ηλικία του!

Φυσικά έδειχνε και φανερά απογοητευμένος από την αποκαρδιωτική εικόνα της άλλοτε ομάδας του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το Sky Sports έκανε ανάρτηση με μια φωτογραφία του ίδιου η οποία προκαλεί έντονη ανησυχία. Μάλιστα, ένας από τους χρήστες του διαδικτύου σχολίασε ότι ο άλλοτε θρύλος των γηπέδων πρέπει να φροντίσει τον εαυτό του.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο νυν προπονητής της Πλίμουθ έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και χρόνια εκφράζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αύξηση βάρους. Μάλιστα, στην αυτοβιογραφία του το 2012, "My Decade In The Premier League", είχε αποκαλύψει ότι όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής μπορούσε να πάρει πολύ γρήγορα κιλά σε περίπτωση που δεν έκανε προπόνηση για μια εβδομάδα!