Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε μια "εκρηκτική" συνέντευξη στη στη γαλλική ιστοσελίδα SWEEK, η οποία ξεκινάει έτσι τη συνεργασία της με την Euroleague και όπως φαίνεται από το τρέιλερ αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

"Προσπαθώ να είμαι καλός, αλλά αν δεν βρω ανταπόκριση γίνομαι ο πιο σκληρός καρ#@#$" λέει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζοντας... φωτιά στην Euroleague.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR ρωτήθηκε και για την κόντρα που έχει με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους αδερφούς Αγγελόπουλους με την απάντηση να ήταν παραπάνω από... αινιγματική: "Αυτό δεν είναι για την κάμερα¨", ακούγεται να λέει.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξηγεί πως ζει στη... γη των Θεών, το Σούνιο και εκεί... βλέπει τι θα γίνει στο μέλλον.

To SKWEEK σε συνεργασία της Euroleague ξεκινάει μια σειρά από podcast, με πρώτο καλεσμένο τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αν μη τι άλλο είναι μια δυνατή αρχή.

Φυσικά και αναφέρεται στην περσινή κατάκτηση της Euroleague από τους "πράσινους", πως δημιούργησε αυτή τη νέα ομάδα, ενώ κάνει και τις προβλέψεις του για το φετινό πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.