Ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων παικτών, με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί να φοράει πλέον τα ερυθρόλευκα. Ο Τούρκος άσος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πέραν του γεγονότος πως τον γνώρισε από κοντά του εξήγησε την αγωνιστική φιλοσοφία του. Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε να μάθει κάποια πράγματα και από τον Γιουσούφ Γιαζιτσί για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται στο γήπεδο. Στην συνέχεια του εξήγησε και τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό.

Μετέπειτα ο Μεντιλίμπαρ παρουσίασε τον Τούρκο άσο στους "ερυθρόλευκους". «Καλωσορίζουμε, τον Γιουσούφ. Είναι μέλος της οικογένειάς μας. Τον πιστεύουμε και θέλουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας", είπε χαρακτηριστικά, καλωσορίζοντας με θέρμη τον νέο παίκτη του. Φυσικά έγινε και το καθιερωμένο φατούρο.

Η πρώτη εικόνα του Γιαζιτσί στο Ρέντη


Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά με τους παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο. Αναμένεται να είναι σε καλή κατάσταση για να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων.

Μάλιστα, από την προπόνηση που έκανε, έγιναν και τα πρώτα σχόλια, με συμπαίκτες και ανθρώπους της ομάδας να σχολιάζουν πως είναι φανερή η ποιότητα με την μπάλα. Αλλά και πως έχει καλά τελειώματα και φοβερά χτυπήματα σε φάουλ και κόρνερ.

Η ομιλία Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Ατρόμητο και αυτό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα


Στο μεταξύ ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες για την εικόνα που είχαν με τον Ατρόμητο, αλλά και για το ματς με την Μπράγκα, όπου ακολουθεί. Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, είπε πως έκαναν πολλά σωστά πράγματα για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη και μοίρασε μπράβο. Βέβαια τόνισε και μερικά λάθη, επισημαίνοντας πως δεν θέλει να τα δει ξανά.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη κοντράρεται με την Μπράγκα για το Europa League, με τον Βάσκο τεχνικό να υπογραμμίζει πως θέλει να δει περαιτέρω βελτίωση.