Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον Γιώργο Βαγιαννίδη και την πρόταση που του έχει κάνει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν ήταν καν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο για το ντέρμπι που έδωσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ. Ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες των "πρασίνων" έμεινε εκτός και μοιραία ήταν πολλά τα ερωτηματικά.

Όλα έχουν να κάνουν με την πρόταση ανανέωσης που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στον 23χρονο δεξιό μπακ. Μάλιστα είναι η δεύτερη που έγινε καθώς η πρώτη απορρίφθηκε άμεσα.

Η πρόταση αφορά συμβόλαιο 4 χρόνων με τις συνολικές απολαβές να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ. Η πλευρά του 23χρονου μπακ είναι πάντα «σκληρή» σε θέματα συμβολαίων αφού θέλει το καλύτερο. Βέβαια καμιά φορά αυτό φέρνει και λάθος αποφάσεις. Ωστόσο στην παρούσα φάση ο Βαγιαννίδης το σκέφτεται πολύ πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση.

Οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Βαγιαννίδη


Οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είναι δεδομένο πως παρακολουθούν στενά το θέμα και περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Φήμες θέλουν και τις δύο ομάδες να έχουν στείλει μηνύματα με αναφορές σε οικονομικά δεδομένα! Μια από αυτές πάντως φέρεται να έχει δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον και λέγεται πως είναι ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει σύλλογος από την Πορτογαλία, πιθανότατα η Μπενφίκα, η οποία ψάχνει την περίπτωση του, αλλά και μια από την Ιταλία.

Η ενόχληση του Αλόνσο με τον Βαγιαννίδη


Ο Ντιέγκο Αλόνσο, από την μεριά του, έδειξε να ενοχλείται από το γεγονός πως δεν μπορούσε να έχει στην διάθεση του τον Βαγιαννίδη για το ντέρμπι. Ο Ουρουγουανός προφανώς και θέλει να χρησιμοποιεί τους παίκτες αφού έχουν συμβόλαιο και δεν εξετάζει τι γίνεται με προτάσεις ανανεώσεων κτλ.

Πάντως ο Βαγιαννίδης δεν ξεχνάει πως ο Παναθηναϊκός τον δέχθηκε πίσω μετά την αποχώρηση του για την Ίντερ, που δεν έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.