Μεγάλη είναι η αναταραχή στο "στρατόπεδο" της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λε Νορμάντ που τραυματίστηκε στο ισόπαλο  (1-1) ντέρμπι με την Ρεάλ στο "Μετροπολιτάνο". Ο τραυματισμός του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως... σοκαριστικός καθώς υπέστη εγκεφαλική κάκωση με υποσκληρίδιο αιμάτωμα, με τον χρόνο αποκατάστατής του να μην έχει ακόμη διευκρινιστεί!

Σοκ στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον τραυματισμό του Λε Νορμάντ

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μετροπολιτάνο" για την 8η αγωνιστική της La Liga, ο Λε Νορμάντ δέχθηκε ένα χτύπημα μετά από "μονομαχία" που είχε με τον Τσουαμενί το οποίο εντέλει αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ! Ο Γάλλος αμυντικός των "ροχιμπλάνκος" υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει όμως τα αποτέλεσματα ήταν... σοκαριστικά.

Τραυματική εγκεφαλική κάκωση με υποσκληρίδιο αιμάτωμα η διάγνωση για τον τραυματισμό του, με την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης να υποστηρίζει ότι η περίπτωσή του δεν κρίνεται τόσο σοβαρή όσο υποστηρίζεται. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Λε Νορμάντ θα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη ο γνωστός ο χρόνος που θα χερειαστεί για την αποκατάστασή του.