Ο Παναθηναϊκός μετρά... αντίστροφα για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Europa Conference League, με το "τριφύλλι" να ξεκινά με εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στην Μπόρατς (03/10, 22:00) για την 1η αγωνιστική και τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνει τους "εκλεκτούς" που συμπεριέλαβε στην "πράσινη" αποστολή. Σε αυτήν επέστρεψε ξανά ο Φίλιπ Μαξ που ήταν εκτός με διάστρεμμα, ενώ εκτός για ακόμη ένα ματς έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης!

"Μέσα" ο Φίλιπ Μαξ εκτός ο Βαγιαννίδης για τον Παναθηναϊκό με Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπόρατς ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" την Τρίτη (1/10) και ο Ντιέγκο Αλόνσο αμέσως μετά ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετρά μια σημαντική επιστροφή καθώς είδε τον Φίλιπ Μαξ να ξεπερνά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί την προηγούμενη εβδομάδα και τον είχε αφήσει εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και να είναι έτοιμος να ενισχύσει ξανά το αριστερό άκρο άκρο της άμυνας. Στον αντίποδα, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα άφησε εκτός τον Γιώργο Βαγιαννίδη τον οποίο δεν είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του ούτε στο ντέρμπι με την "Ένωση"!

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.