Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φτάνει που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Τότεναμ για την 6η αγωνιστική της Premier League, είχε και την αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες με απευθείας κόκκινη.

Μια κόκκινη την οποία αντίκρισε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 42ο λεπτό του ντέρμπι που έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ, η οποία απογοητεύει στην Premier League.

Ο Πορτογαλος μεσοεπιθετικός είναι κομβικός για τους "κόκκινους διαβόλους", οι οποίοι αφού εξέτασαν την φάση αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση. Αυτή εκδικάστηκε από την Premier League, η οποία με την απόφαση της δικαίωσε την ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ. Έτσι ο Μπρούνο Φερνάντες δεν θα χάσει τελικά τα παιχνίδια
με Άστον Βίλα (6/10), Μπρέντφορντ (19/10) και Γουέστ Χαμ (27/10), στα οποία δεν θα ήταν διαθέσιμος αρχικά.

Μάλιστα η αναμέτρηση με την Άστον Βίλα είναι κομβική από πολλές απόψεις.

Ο Σκόουλς έριξε τα βέλη του στον Τεν Χάαχ


Στο μεταξύ συνεχίζονται οι βολές προς τον Έρικ Τεν Χάαχ που φέρεται να είναι μια ανάσα από την έξοδο. Σειρά πήρε ένας εκ των θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Σκόουλς.

"Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δεν βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά.

Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ", είπε και συνέχισε:

"Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή.

Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα.

Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή.

Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν "δεν ξέρω τι να κάνω", δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης".