Μετά την "λευκή" ισοπαλία με την Αταλάντα στην πρεμιέρα της στο Champions League, η Άρσεναλ ήθελε να βγάλει αντίδραση, να δείξει την κυριαρχία της και να κάνει restart απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο "Εmirates"! Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. "Κατάπιε" τους Γάλλους, μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για έναν... ρόλο, μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ από το τελικό 2-0 που σε έναν βαθμό την αδικεί και έδειξε αποφασισμένη για... μεγάλα πράγματα!

Οι "κανονιέρηδες" μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και στο 20ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ... ξεσηκώνοντας τους οαπδούς τους! Μετά από φοβερή κούρσα, ο Τροσάρ έβγαλε σέντρα ακριβείας στην περιοχή και ο Χάβερτς με κεφαλιά "νίκησε" τον Ντοναρούμα για το 1-0. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ στη φετινή σεζόν για τον Γερμανό!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kq3ka5ufwx)
Η Άρσεναλ πήγε στα αποδυτήρια με δυο γκολ διαφορά αφού στο 35' ο Σάκα φρόντισε να βάλει ένα γκολ που θα το θυμάται για... πάντα ο Ντοναρούμα και οι δυμπαίκτες του! Ο 23χρονος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από διαγώνια θέση μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια φάση που η μπάλα πέρασε δια... μαγείας κάτω από τα πόδια όλων χωρίς να την βρει κανένας και κατέληξε στα δίχτυα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kq524dmwap)
Από την άλλη, η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον αγώνα με την Σέλτικ σε... υγεινό περίπατο! Ο Βεστφαλοί μετά την επικράτησή τους με 3-0 επί της Μπριζ στην πρεμιέρα δεν έδωσαν απλά συνέχεια στις νίκες τους αλλά η ανωτερότητά τους κόντρα στους Σκωτσέζους ήταν τέτοια που το... κοντέρ σταμάτησε στα 7 γκολ! 7-1 το τελικό σκορ με χατ-τρικ του... σεληνιασμένου Αντεγέμι από το ημίχρονο!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kqnfr3ri7d)
Απίστευτος θρίαμβος για τους Γερμανούς που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα μέσα σε διάστημα έξι λεπτών "έβρεξε" τρια γκολ στην Βεστφαλία. Στο 7' ο Τσαν άνοιξε λογαριασμό στο ματς από την άσπρη βούλα, ο Μαέντα ισοφάρισε σε 1-1 στο 9', ενώ ο Αντεγέμι έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ με φοβερό σουτ για το 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kpxgviaksx)
Ο Αντεγέμι έκανε απίστευτα πράγματα στο χορτάρι και έμοιαζε ασταμάτητος! Το 3-1 ήταν γκολ... ποιήμα. Εξαπέλυσε απίστευτο "κεραυνό" για το 3-1 εν μέσω τρελής αποθέωσης!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kq524l58jt)

Μάλιστα, ο Αντεγέμι πέρα από τα προσωπικά του γκολ κέρδισε και πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γκιρασί που ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 βήματα δίνοντας... αέρα τεσσάρων τερμάτων (4-1) στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kqfum89ljt)
Από το... ημίχρονο, ο απίθανος Αντεγέμι έκανε χατ-τρικ αφήνοντας τους αντιπάλους του με το... στόμα ανοιχτό! Στο 42' σκόαρε με σουτ για το 5-1 βάζοντας φαρδιά πλατιά την "υπογραφή" του στον θρίμαβο της ομάδας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kqkflpidc9)
Ο Γκιρασί μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, βρήκε και για δεύτερη φορά δίχτυα στο ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο... 6-1 για την Ντόρτμουντ!Με φοβερή προσωπική ενέργεια "χόρεψε" τους αντιπάλους του, πάτησε περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4krdi3si0mp)
Το έβδομο γκολ της Ντόρτμουντ με τον Νμέτσα ήταν και το... αποτελειωτικό χτύπημα για την Σέλτικ! Σίγουρα όχι και η καλύτερη εικόνα για τον μπαμπά Σμάιχελ να βλέπει τον γιο του να παραβιάζεται για έβδομη φορά η εστία του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4krmslul6ch)
Η Ίντερ που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην πρεμιέρα της στο Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, έδειξε την ανώτεροτητά της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο "διέλυσε" με 4-0 πραγματοποιώντας ισοπεδωτική εμφάνιση. 

Οι "νερατζούρι" άνοιξαν λογαριασμό στο ματς σρο 11' με εντυπωσιακό τρόπο και αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου ο οποίος με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kpobln0nq1)
Αν και ο Ερυθρός Αστέρας "έκλεινε" καλά τους χώρους, ένα λάθος στην άμυνα του, του στοίχισε ένα ακόμη γκολ. Οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Ταρέμι έκλεψε τη μπάλα και την... σέρβιρε στον Αρναούτοβιτς που με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kr2thh5uvl)
Στο 71ο λεπτό, η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος των αμυντικών του Ερυθρού Αστέρα, ο Ταρέμι έκλεψε τη μπάλα και βγήκε στην αντεπίθεση, μοίρασε στον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος με διαγώνιο πλασέ από την περιοχή πέτυχε το 3-0 βάζοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kragm5fxm9)
Από δημιουργός ο Ταρέμι χρίστηκε και... σκόρερ! Μετά τις δυο ασίστ που έβγαλε, ήταν εύστοχος και από την άσπρη βούλα που μετά από ιδανική εκτέλεση στο 81ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4krjl4owvw9)
Σε ένα από τα πιο ισορροπημένα παιχνίδια στα οποία δεν... έβρεξε τόσο γκολ όσο στα άλλα, Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αν και οι Ολλανδοί κρατούσαν με... νύχια και με δόντια το προβάδισμά τους, είδαν τον Μπραγκάνσα να τους "πληγώνει" στο 84' και να σώζει την παρτίδα για τους Πορτογάλους που απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 15ο λεπτό η Αϊντχόφεν έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς με ένα ασύλληπτο σουτ του Σάουτεν ο οποίος αφού διένυσε κάποια μέτρα με τη μπάλα, εξαπέλυσε φοβερό "κεραυνό" για το 1-0 βάζοντας τους Ολλανδούς σε θέση οδηγού!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kprae2di2x)
Και ενώ οι γηπεδούχοι άντεχαν στην πίεση της Σπόρτινγκ και κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα, ο Μπραγκάνσα αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για τον Αμορίμ και στο 84ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για το τελικό 1-1 γλιτώνοντας την ήττα για την ομάδα του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4krptthh9w9)