Πλούσιο το μενού στις αθλητικές μεταδόσεις όπου δεσπόζουν τα παιχνίδια που θα δώσουν Περιστέρι, Προμηθέας στο Basketball Champions League, εκείνο του Άρη στο Eurocup αλλά και η αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός στο CEV Champions League κόντρα στη Λας Πάλμας.

Παράλληλα πέραν του Champions League, υπάρχουν και δύο αναμετρήσεις για το Conference League.

Για την πρώτη νίκη ο Άρης


Ο Άρης ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Eurocup και κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ θέλει να πάρει τη νίκη. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε μπροστά τον κόσμο μας και απέναντι σε μια καλή και σκληρή ομάδα όπως η Τουρκ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να σταθούμε ανταγωνιστικά και παράλληλα να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα", είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Προμηθέας και Περιστέρι κόντρα σε Νίμπουργκ και FMP αντίστοιχα


Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Νίμπουργκ για το Basketball Champions League. Οι τραυματίες Ντελόριερ και Λούντζης, η αποχώρηση του Κόνιαρη και ο μη έχων δικαίωμα συμμετοχής νεοαποκτηθείς Αμερικάνος γκαρντ Ουόκερ, μεγαλώνουν τον βαθμό δυσκολίας.

Tο Περιστέρι, μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Super Cup στη Ρόδο, αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την FMP, για τον 8ο όμιλο. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται και οι Μούρθια (Ισπανία) και Μανίσα (Τουρκία).

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην πανίσχυρη Λας Πάλμας

Στο μεταξύ η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ ρίχνεται στη "μάχη" του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League. Αντιμετωπίζει την ισχυρή Λας Πάλμας, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη "Μ. Μερκούρη".

Κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.


Οι αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα Τετάρτη (2/10)

17:30 COSMOTE SPORT 8 HD
Βιτόρια Γκιμαράες - Τσέλιε
UEFA Conference League

17:30 COSMOTE SPORT 7 HD
Μπασακσεχίρ - Ραπίντ Βιέννης
UEFA Conference League

19:00 COSMOTE SPORT 5 HD
Προμηθέας - Νίμπουρκ
FIBA Basketball Champions League

19:00 COSMOTE SPORT 9 HD
Ολυμπιακός - Λας Πάλμας
CEV Champions League Ανδρών

20:00 Novasports Prime
Άρης - Τεντ Άνκαρα
Eurocup

20:00 Novasports 4HD
Μπουντούτσνοστ - Γκραν Κανάρια
Eurocup

20:30 Novasports 5HD
Μπουργκ - Κλουζ
Eurocup

21:00 COSMOTE SPORT 4 HD
FMP - Περιστέρι
FIBA Basketball Champions League

21:30 Novasports Start
Βαλένθια - Αμβούργο
Eurocup