Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε η Ραπίντ Βιέννης στη League Phase του Conference League αφού επικράτησε με 2-1 της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη. Και τα δύο γκολ τα έβαλε ο Λούις Σάουμπ για την ομάδα της Αυστρίας. Στο μεταξύ η Γκιμαράες δε συνάντησε δυσκολίες για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλιε, την οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα στην πρεμιέρα της στο Conference League.

Τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια ήταν και τα πρώτα στο ανανεωμένο Conference League, όπου και αυτό διεξάγεται πλέον με έναν όμιλο και όχι με πολλούς, όπως ίσχυε έως και πέρσι.

Η Γκιμαράες έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο


Η Γκιμαράες έδειξε την ανωτερότητα της και απέναντι στην Τσέλιε για να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο Conference League, όπου νίκησε 3-1. Μάλιστα έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 έγινε στο 7' από τον Σαμού, ενώ ο Γκουστάβο Σίλβα έκανε το 2-0 στο 36'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lfhwyc9n7t)
Στο 62' ο Τιάγκο Σίλβα έκανε το 3-0 και η Τσέλιε μείωσε στο 90'+1 με τον Μάτκο.

Η πορτογαλική ομάδα πιστοποίησε και την αγωνιστική της άνοδο καθώς έχει βγάλει με 2 νίκες και 1 ισοπαλία τα τέσσερα τελευταία της στο πρωτάθλημα. Δείχνει πως θα είναι μια από τις ομάδες που μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση του Conference League.

Ήταν σούπερ η Ραπίντ Βιέννης στην Κωνσταντινούπολη


Στην Κωνσταντινούπολη η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε 2-1 της Μπασακσεχίρ, για την 1η αγωνιστική του ομίλου του Conference League.

Η Ραπίντ προηγήθηκε με τον Σάουμπ στο 43', αλλά η Μπασακσεχίρ ισοφάρισε με τον Πιάτεκ στο 45'+2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lfkss18p6h)

Με την έναρξη του δευτέρο ημιχρόνου η Ραπίντ έβαλε κι άλλο γκολ ξανά με τον Σάουμπ, για να πάρει με αυτό το τέρμα και τη μεγάλη νίκη.