Οι εποχές που οι ομάδες νικούσαν με 58 πόντους έχουν ανεπιστρεπτί περάσει, παρ' όλα αυτά το Περιστέρι, πολύ διαφορετικό από την περυσινή σεζόν, είναι σε διαδικασία εκπαίδευσης. Αυτό, εξάλλου, φάνηκε και στο παιχνίδι με την FMP στη Σερβία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Basketball Champions League, όπου η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ηττήθηκε 70-58. 

FMP-Περιστέρι: Ήταν αργά

Το Περιστέρι τελείωσε εντυπωσιακά και με ενθουσιασμό, σκοράροντας 26 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Προηγήθηκε με πέντε, αλλά δεν περίμενε ότι θα έβαζε μόλις 32 στα πρώτα 30' της αναμέτρησης. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ljpbiz3n95)
Μάλιστα, αν υπολογίσει κάποιος ότι η ομάδα του Λιμνιάτη ξεκίνησε με 0 στα 8 τρίποντα, εν μέρει το γεγονός ότι η FMP προηγήθηκε είναι φυσιολογικό. 

Το Περιστέρι έπιασε... βαρομετρικό χαμηλό κατά τη δεύτερη περίοδο. Ήταν, όμως, πολύ ενθαρρυντικό ότι, παρά τους 8 πόντους ενεργητικό, η διαφορά ήταν μόλις στους 10, 32-22, ύστερα από τα πρώτα 20. 

Όταν, όμως, και στην τρίτη περίοδο αποδείχθηκε ότι δεν βρίσκονται λύσεις, εκεί η ελληνική ομάδα βρέθηκε ενώπιον τελεσίγραφου. Η FMP πήρε διαφορά 17 πόντων, 49-32 στο 30'.

Το Περιστέρι αντέδρασε, αλλά δεν έφτασε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό, 67-58.