Ο Λιονέλ Μέσι φρόντισε να κάνει ξανά το... θαύμα του, δίνοντας ακόμη μία μοναδική παράσταση. Ο Αργεντίνος παικταράς με δύο προσωπικά γκολ έδωσε στην Ίντερ Μαϊάμι τον τίτλο του Supporter's Shield στο MLS και έφτασε τα 46 τρόπαια στην πλούσια καριέρα του.

Σήκωσε το Supporter's Shield η Ίντερ Μαϊάμι στο MLS με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς πως φέτος αναμένεται πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα έτη. Αυτό δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία, μιας και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στο MLS εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει φροντίσει να κάνει την ομάδα του μία μικρή... Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, έφερε στο σύλλογο και τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος παρά τα θέματα που έχει στα πόδια του απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο.

Τι καλύτερο άλλωστε για έναν επαγγελματία αθλητή να παίζει, να σκοράρει και να χαρίζει στην ομάδα του τίτλους. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να κατακτήσει το Supporter's Shield.

Η αρμάδα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 3-2 της Κολόμπους Κρου που την καταδίωκε στην βαθμολογία, με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ και το φιλαράκι του να σκοράρει το τρίτο. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 1-2 νωρίτερα, ενώ στη συνέχεια έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμάτσο.



Ο Γάλλος αμυντικός πήρε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με την Κολόμπους Κρου να έχει την τεράστια ευκαιρία του να ισοφαρίσει, καθώς στο 84ο λεπτό ο Κούτσο Ερνάντεζ έχασε πέναλτι, δίνοντας ουσιαστικά τον τίτλο στην αντίπαλο ομάδα.



Αυτό ήταν το 46ο τρόπαιο στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι και το δεύτερο με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι μετά την κατάκτηση του Leagues Cup τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει ελπίδες να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2025.