Η ατυχία χτύπησε για ακόμη μία φορά την πόρτα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με τον Έλληνα διεθνή να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στον αγώνα κόντρα στον Άρη. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός για τους επόμενους 8 μήνες.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Η απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία φάνηκε ιδανική για τον πρώην φόργουορντ των "αιωνίων", καθώς κατάφερε ύστερα από αρκετά χρόνια να βρει ξανά τον εαυτό του.

Επέστρεψε στα δικά του στάνταρ, ένιωσε ασφάλεια και έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας πλέον στην Τουρκία με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ. Οι εμφανίσεις του στη Σάσαρι του έδωσαν μάλιστα μία θέση για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ξεκίνησε με βλέψεις τη νέα σεζόν, αλλά η τύχη τού γύρισε την πλάτη, καθώς στον αγώνα κόντρα στον Άρη για το Eurocup τραυματίστηκε σοβαρά, με τους φόβους που υπήρχαν πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν να επιβεβαιώνονται μετά τις εξετάσεις.



Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού και αναγκάζεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Η ομάδα του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πλέον απομένει να φανεί πώς θα πάει η αποθεραπεία του.