Δυο ημέρες μετά την επίσκεψή του στα Σπάτα, όπου συνομίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα, ο ιδιοκτήτητης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, επισκέφτηκε ξανά το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να συνομιλήσει αυτή τη φορά με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους είχε... πολλά και ενδιαφέροντα να πει!

Τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά στα Σπάτα την ίδια εβδομάδα και έκανε μια σημαντική ανακοίνωση προς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους προέτρεψε να μην επηρεαστούν από τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύψουν στη διοίκηση της ΑΕΚ. "Δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας. Είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια", κάποια από τα λόγια του ισχυρού άνδρα της "Ένωσης".

Παράλληλα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την απόδοσή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του. Έδωσε και το... σύνθημα για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, ανέφερε στους "κιτρινόμαυρους" ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πως πιστεύει στην αξία τους και στις ικανότητές τους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος στους ποδοσφαιριστές:

"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό, όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας.


Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια".