Αντίστροφα μετρούν οι οπαδοί των ομάδων της Euroleague για την ενάρξη της με ελάχιστες ώρες να απομένουν για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς. Οι αρχηγοί των 18 αντιπάλων κλήθηκαν να ψηφίσουν την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της σεζόν, με τον Εβάν Φουρνιέ να βγαίνει νικητής.

Πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της Euroleague ο Εβάν Φουρνιέ σύμφωνα με τους αρχηγούς

Η πιο αμφίρροπη ίσως χρονιά της Euroleague ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται στην pole position της νέας περιόδου, καθώς οι μεταγραφές που έκαναν και το ρόστερ το οποίο έχτισαν είναι από τα καλύτερα της ιστορίας τους.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου να κάνουν μαζεμένες υπερβάσεις, φέρνοντας εκτός από τους Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Εβάν Φουρνιέ που επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο NBA.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποτελεί πολυτέλεια για τη διοργάνωση, με τους αρχηγούς των 18 ομάδων της Euroleague, να τον θεωρούν ως την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της σεζόν με ποσοστό 27,78%, αφήνοντας πίσω παίκτες όπως ο Τσεντί Οσμάν και ο Λορέντζο Μπράουν που απέκτησαν οι "πράσινοι".

Κλήθηκαν στη συνέχεια να απαντήσουν στο ερώτημα "Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος για να μαρκάρεις;", με τους μισούς (50%) απ' αυτούς να δίνουν την ψήφο τους στον Μάικ Τζέιμς, τον περσινό MVP της Euroleague κι έναν από τους πιο επικίνδυνους που έχουν υπάρξει στην ιστορία.

Ο Έντι Ταβάρες πήρε το "βραβείο" του παίκτη που θα ήθελαν οι περισσότεροι να έχουν στην ομάδα τους με 44,4%, ενώ ο καλύτερος dunker ήταν με διαφορά ο Ντόντα Χολ με 38,89%. Παμψηφεί για ακόμη μία χρονιά ως η πιο καυτή ατμόσφαιρα της Euroleague αναδείχθηκε η "Stark Arena" και η Παρτιζάν.