Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στον κόσμο του Ολυμπιακού φρόντισε να κάνει τη δική του πρόβλεψη για τη νέα σεζόν στη Euroleague. Ο Ντάνιελ Χάκετ ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς στη διοργάνωση και χωρίς... δισταγμό ανέφερε τον Παναθηναϊκό AKTOR.

"Βλέπει" απογοήτευση της σεζόν στη Euroleague τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Χάκετ

Ένα πολύ μεγάλο what if θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Ολυμπιακό η παρουσία του Ντάνιελ Χάκετ στην ομάδα. Ο Ιταλός γκαρντ ήταν εξαιρετικός στους "ερυθρόλευκους" αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός έκανε τους ιθύνοντες του συλλόγου να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Η αγάπη του για τους Πειραιώτες ήταν ξεκάθαρη, ενώ οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να τον αποθεώνουν κάθε φορά που επέστρεφε και πατούσε το πόδι του στο ΣΕΦ. Αν δεν είχε υπάρξει η ατυχία με την περίπτωση του Πάτρικ Γιανγκ την προηγούμενη σεζόν, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Ο Χάκετ συνέχιζε να είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα με την οποία αγωνίστηκε μετέπειτα, ενώ πλέον βρίσκεται στη Βίρτους Μπολόνια. Ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ξεπέταγμά της και τη δεύτερη θέση στην αρχή της περσινής σεζόν, αλλά η συσσωρευμένη κούραση έπαιξε τον ρόλο της.

Ο 36χρονος γκαρντ ρωτήθηκε σε συνέντευξή του πριν αρχίσει η νέα χρονιά για το ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση και η απάντησή του ήταν η εξής: "Ελπίζω ότι η έκπληξη της Ευρωλίγκας θα είμαστε εμείς ξανά και η απογοήτευση, συγγνώμη που πρέπει να το πω, θα είναι ο Παναθηναϊκός. Επειδή το πήρε πέρυσι, οπότε δεν πειράζει να είναι η απογοήτευση".

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στο ποιον θα ήθελε να έχει συμπαίκτη του και απάντησε: "Τον Μιλουτίνοφ, επειδή παίξαμε μαζί αρκετά χρόνια και θεωρώ ότι είναι ωραίος τύπος, εξαιρετικός παίκτης".