Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια της ένας επίσκεψής του στα Σπάτα, συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές όπου και τους μετέφερε ότι δεν πρέπει να επηρεαστούν σε όποια αλλαγή προκύψει στον σύλλογο. Λίγες ώρες αργότερα, μια ακόμη αλλαγή στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" είναι... γεγονός, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Κονέ να παραιτείται και να αποτελεί πλέον παρελθόν από το κλαμπ.


Συνεχίζεται το... ντόμινο αλλαγών στην ΑΕΚ με την αποχώρηση του Κονέ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ υπέβαλε την παραίτησή του μέσω e-mail που έστειλε όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν θα ακολουθήσει καν την "κιτρινόμαυρη" αποστολή στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια οι δυο πλευρές ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Ο Κονέ είχε προσληφθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2020 στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε νέο πόστο, αυτό του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας! Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις και αποχωρήσεις στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.