Ασυνήθιστη είναι η ανάρτηση που έκανε ο Τσέντι Οσμάν στις 17:58 της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, δηλαδή μία ώρα και... 47 λεπτά πριν ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίσει στο Βερολίνο την Άλμπα για την πρεμιέρα της Euroleague

Ο Τούρκος σμολ φόργουορντ έχει πιθανότατα συνηθίσει από την ελευθεριότητα στην πρόσβαση στο NBA, ωστόσο το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν βρίθει παικτών που κάνουν αναρτήσεις τέτοιας φύσης λίγο πριν αρχίσουν τα παιχνίδια τους. Βεβαίως, το πόσταρε και η σελίδα του Παναθηναϊκού AKTOR, ως εκ τούτου είναι ένα ερώτημα ποιος το έβαλε πρώτος. 


View this post on Instagram

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)



Παναθηναϊκός AKTOR: Στον τόπο του εγκλήματος 


Οι "πράσινοι" βρίσκονται στον τόπο του... εγκλήματός τους τον περασμένο Μάιο. Το κυνήγι του back2back είναι δεδομένο, άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -δεν το έχει δηλώσει μόνο πάνω στον ενθουσιασμό του αλλά το- έχει επαναλάβει πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να σπάσει το ρεκόρ των τριών σερί της Γιουγκοπλάστικα (1989-1991). 

Ο Οσμάν από τη μεριά του έγραψε "ας αρχίσει το κυνήγι", ενώ και το χάσταγκ έχει ενδιαφέρον. Το #thefirstcedi είναι μια αναφορά στον "Πόλεμο των Άστρων", την τριλογία του Τζορτζ Λούκας που άλλαξε τον κινηματογράφο, με τους πολεμιστές να αποκαλούνται "τζεντάι".