Η Λάτσιο υποδέχεται τη Νις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, με τον Μάρκο Μπαρόνι να δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης για τα γκολποστ της ομάδας του στον Χρήστο Μανδά ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία των "λατσιάλι" για πρώτη φορά ως βασικός σε ευρωπαϊκό ματς, ενώ αυτή θα είναι και η πρώτη εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα για τη σεζόν 2024/25.

Φανέλα βασικού ο Μανδάς στο Λάτσιο-Νις στο Europa League

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργυρώνει τις σπουδαίες εμφανίσεις του και την σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις της Λάτσιο ο Χρήστος Μανδάς ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία της ομάδας του τη φετινή σεζόν και μάλιστα σε ευρωπαϊκό αγώνα! Ο προπονητής του, Μάρκο Μπαρόνι του έδωσε μια τεράστια πρόκληση, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του!

Τονίζετα ότι αυτή είναι η 13η φορά που θα αγωνιστεί κάτω από τα γκολποστ της Λάτσιο ο Χρήστος Μανδάς! Ο Έλληνας τερματοφύλακας που με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μετρά 6 clean sheets σε 12 συμμετοχές που έχει καταγράψει και στόχος του είναι να κρατήσει για ακόμη μια φορά ανέπαφη την εστία του στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα που παίρνει φανέλα βασικού.