Η Euroleague της σεζόν 2024-25 είναι πλέον μία πραγματικότητα, αφού ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο. Η "Ούμπερ Αρένα" δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις στους "πράσινους". Σε αυτό το γήπεδο ο Έργκιν Αταμάν, ο Κώστας Σλούκας, ο Κέντρικ Ναν και η παρέα τους προσυπέγραψαν το έβδομο Κύπελλο Πρωταθλητριών. 

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός AKTOR: Όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο 

Ούτως η άλλως ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί με την Άλμπα, το έδειξε, όμως, προηγούμενος από την αρχή. Ο Ματίας Λεσόρ, μάλιστα, ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο καλάθι στη φετινή Euroleague. Μάλιστα, όχι με τον... πατροπαράδοτο τρόπο. Δηλαδή όχι με κάποιο βροντερό κάρφωμα που παραπέμπει σε ντοκιμαντέρ για άγρια ζώα. Αλλά με ένα ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένο τζαμπ σουτ από τη γραμμή των βολών. 




Αν αυτό δείχνει ότι έχει βάλει και το σουτ από τα πέντε μέτρα στο οπλοστάσιό του, θα φανεί στη συνέχεια. Ο Γάλλος σέντερ ευστόχησε 43'' από την έναρξη του παιχνιδιού, για το πρώτο καλάθι της φετινής Euroleague. 

Ο Λεσόρ, αργότερα, έβαλε ένα καλάθι σήμα-κατατεθέν. Μάλιστα, με δύο εύστοχες βολές του 3'40'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου και ένα βροντερό κάρφωμα στο 3'08'', έστειλε τη διαφορά στους 12, 19-7.