Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 της Μπράγκα για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League και πέραν του Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έβαλε δύο γκολ, ξεχώρισε και ο Χρήστος Μουζακίτης.

Το όνομα του έγινε και σύνθημα από τους φίλους του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράγκα. Μια αναγνώριση για τον πιτσιρικά, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο και όχι άδικα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4meabumuqpt)

Παράλληλα για τον Χρήστο Μουζακίτη μίλησε ξεχωριστά και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

"Ο Μουζακίτης μας έχει ενθουσιάσει γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα. Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι και αδύναμος. Έχει αυτή την συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά είναι και δυνατός", είπε μεταξύ άλλων ο Βάσκος προπονητής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4meo4bx6em9)

Τα συγκινητικά λόγια του Μουζακίτη

Από την μεριά του ο 17χρονος άσος, είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Είναι η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου, κατάφερα να παίξω σε αυτό το γήπεδο, γεμάτο κόσμο, σε ευρωπαϊκό ματς, στο Europa League. Δεν σκέφτηκα απολύτως τίποτα πριν τον αγώνα, είπα είναι άλλο ένα ματς".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mec4kbf3zd)

Τι έδειξαν οι αριθμοί για τον Μουζακίτη


Η στατιστική για τον Χρήστο Μουζακίτη έδειξε πως τελείωσε το ματς με 51 ενέργειες με την μπάλα. Ήταν εξαιρετικά ακριβής, με 34 στις 39 μεταβιβάσεις (87% ευστοχία). Μάλιστα, στο πρώτο μέρος είχε μόλις μία αποτυχημένη πάσα. Επιπλέον, δημιούργησε και μία ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4me7fnjcwrd)