Η Κέιτλιν Κλαρκ ολοκλήρωσε την πρώτη της χρονιά στο WNBA με το όνειρο κάθε παίκτριας, που δεν είναι άλλο από το να κατακτήσει τον τίτλο της κορυφαίας ρούκι της σεζόν. Η γκαρντ της Ιντιάνα Φίβερ δεν παίζει απλά καλό μπάσκετ και ούτε απλά σκοράρει, αλλά σαρώνει σαν... σίφουνας τα πάντα στο πέρασμά της. "Διαλύει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και θεωρείται κατά πολλούς η παίκτρια που μπορεί να φέρει την επανάσταση στο γυναικείο μπάσκετ. Το WNBA επισημοποίησε τα... σπουδαία και η Κλαρκ έχει να υπερηφανεύεται για πολλά!

Ρούκι της χρονιάς στο WNBA με τη φανέλα της Ιντιάνα η απίστευτη Κέιτλιν Κλαρκ

Κι όμως, η Κέιτλιν Κλαρκ δεν κατέκτησε το βραβείο παμψηφεί. Κι αυτό γιατί η τελική ανάδειξή της προέκυψε με 66 ψήφους υπέρ και έναν ψήφο που προορίστηκε για την Έιντζελ Ρις! Φυσικά προκάλεσε μεγάλη αίσθηση το γεγονός ότι δεν κατέκτησε το σπουδαίο αυτό βραβείο ομόφωνα!

Η 22χρονη γκαρντ έκανε πράγματα και... θαύματα στο παρκέ με τη φανέλα της Ιντιάνα Φίβερ, ενώ "διέλυσε" κάθε ρεκόρ που βρέθηκε στον δρόμο της, τα οποία ήταν και... πολλά! Το πιο πρόσφατο ρεκόρ της ήταν ότι "έσπασε" το ρεκόρ πόντων σε μια σεζόν από ρούκι στο WNBA. Η ίδια ολοκλήρωσε τη σεζόν με 19.2 πόντους, 8.4 ασίστ και 5.7 ριμπάουντ, έχοντας πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ!


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με την κατάκτηση του βραβείου της, η Κέιτλιν Κλαρκ δήλωσε: "Είναι τιμή μου που μου απονέμεται το βραβείο της ρούκι της χρονιάς. Αλλά περισσότερο απ' όλα, είμαι ευγνώμων για όσους με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της πρώτης μου σεζόν - την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τις συμπαίκτριές μου, ολόλκληρο τον οργανισμό των Φίβερ και όλους όσους ήταν στο πλευρό μας όλη τη σεζόν".