Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το... ταξίδι του στο Shanghai Masters, επικρατώντας με 2-0 σετ του Κέι Νισικόρι. Ο Έλληνας τενίστας αφού "σφράγισε" την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του τουρνουά, θέλησε να πανηγυρίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο με... άρωμα Κίνας γράφοντας το 7784 στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης. Πολλοί αναρωτήθηκαν τι κρύβεται πίσω από αυτήν του την κίνηση και ο ίδιος έσπευσε να δώσει τα... φώτα του!

Τι σημαίνει το 7784 που έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter αποκάλυψε ότι το 7784 είναι το παρατσούκλι του στα κινέζικα και μάλιστα στη μανδαρινική διάλεκτο, όπου και έγραψε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο προφέρεται.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε μιας και βρίσκεται στη Σανγκάη να κάνει κάτι διαφορετικό και να "υπογράψει" τη νίκη του στα... κινέζικα, προχωρώντας σε μια αρκετά πρωτότυπη κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι στον τρίτο γύρο του Shanghai Masters o Έλληνας τενίστας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Γάλλο Αλεξάντρ Μίλερ.