Πολλές είναι οι αλαγές που συνέβησαν στη ζωή του Άλβαρο Μοράτα το τελευταίο διάστημα. Ο Ισπανός στράικερ αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι και βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη" στην Ιταλία και την Μίλαν. Από την άλλη, υπήρξε τεράστια αλλαγή και εκτός γηπέδων για τον ίδιο καθώς διαταράχθηκε η προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Άλις Καμπέγιο με την οποία έχει τέσσερα παιδιά.

Στο στόχαστρο του φορ της Μίλαν, Μοράτα ο δήμαρχος της Κορμπέτα

Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, Άλβαρο Μοράτα και Άλις Καμπέγιο ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Ο Ισπανός στράικερ πήρε την απόφαση να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μιλάνο, την Κορμπέτα, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν... ομαλά! Κι αυτό γιατί ο δήμαρχος της εν λόγω πόλης, Μάρκο Μπαλαρίνι αποκάλυψε με ανακοίνωση του ότι: "Ο πρωταθλητής Άλβαρο Μοράτα είναι ο νέος συμπολίτης μας".

Νόμιζα ότι ο δήμος της Κορμπέτα θα μπορούσε να μου εγγυηθεί κάποια ιδιωτικότητα, αλλά αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως χάρη στην αδυναμία του να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατεύσει τους πολίτες του".