Η αλλαγή... σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ ήταν κάτι ξεχωριστό. Κι αυτό γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ συνδέθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και από τον ίδιο τον σύλλογο. Η ευθύνη του διαδόχου του, Άρνε Σλοτ, τεράστια. Παρ' όλα αυτά ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει να ανταποκρίνεται και με το... παραπάνω στις απαιτήσεις των "Reds" και ο ίδιος αποκάλυψε στο Sky Sports μια μεγάλη αλλαγή που δεν υπήρχε μέχρι πρότινος στο κλαμπ.

Η αλλαγή του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ

Μετά από εννέα χρόνια ο πάγκος της Λίβερπουλ έχει περάσει σε νέα... εποχή. Ο Άρνε Σλοτ έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο "τιμόνι" της ομάδας, με τους "Reds" να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, να μετρούν 8 νίκες στα 9 παιχνίδια που έχουν παίξει μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις και να φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Premier League έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 6 αγώνες.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προπονητής έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ που κερδίζει τα πρώτα του 8 από τα 9 ματς. Σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ο 46χρονος προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη που αφορά μια αλλαγή που εφάρμοσε στην ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και αυτή αφορά τους ποδοσφαιριστές τους και τον... ύπνο τους.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε, όταν ανέλαβε τη Λίβερπουλ, οι παίκτες συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά σε ξενοδοχεία την ημέρα πριν από το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος έχει αλλάξει υπογραμμίζοντας πως: "εγώ και το προσωπικό αισθανόμαστε ότι το καλύτερο μέρος για ύπνο είναι το δικό μας κρεβάτι, έτσι ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανάπαυση.Αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουμε αλλάξει. Έτσι, πριν από έναν εντός έδρας αγώνα, οι παίκτες είναι στο δικό τους σπίτι, στο δικό τους κρεβάτι, αντί να είναι σε ένα ξενοδοχείο".

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Άρνε Σλοτ:

 "
Υπήρχε (ήδη) μια πολύ καλή κουλτούρα των παικτών να είναι στην ώρα τους, οπότε μισώ αν πρέπει να μιλάμε για πρόστιμα και αυτά. Οπως για κάποια πράγματα για τους παίκτες που καθυστερούν. Αλλωστε είναι φυσιολογικό να είσαι στην ώρα σου.Αλλά αυτή η κουλτούρα ήταν ήδη εδώ, οπότε ίσως η μόνη - δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κανόνας - αλλά συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά σε ξενοδοχεία την ημέρα πριν από ένα παιχνίδι, και αυτό είναι που έχουμε αλλάξει, γιατί εγώ και το προσωπικό αισθανόμαστε ότι το καλύτερο μέρος για ύπνο είναι το δικό μας κρεβάτι, έτσι ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανάπαυση.Αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουμε αλλάξει. Έτσι, πριν από έναν εντός έδρας αγώνα, οι παίκτες είναι στο δικό τους σπίτι, στο δικό τους κρεβάτι, αντί να είναι σε ένα ξενοδοχείο".