Δεν έχει καταφέρει ακόμα να... γευτεί το γλυκό ποτήρι της νίκης στο Europa League o ΠΑΟΚ που μετρά δυο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη League Phase του Europa League. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" γνώρισε τη δεύτερη ευρωπαϊκή του ήττα, αυτή τη φορά στην Τούμπα (0-1) από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζει, όπως τονίζει, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική του εμπειρία, ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνει μια ομάδα δεν μπορεί να τα καταφέρει στο χορτάρι.

Το... κουδουνάκι του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανάκαμψη του ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της χώρας του, το "Digi Sport", με τον Ρουμάνο τεχνικό να στέκεται στα λάθη που κάνει η ομάδα του και το... πληρώνει με τα γκολ που δέχεται, παρομοίασε τον αγώνα με τη Στεάουα με αυτόν με τον Άρη, όπου οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ (0-1) στην Τούμπα, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία για επιτυχία στον σύλλογο, όπως και η ανάγκη της ανάκαμψης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mfr98arvz5)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

"Έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης, δεν θέλω να μπω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη πλευρά, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις.

Κάθε λάθος το πληρώνεις με ένα γκολ. Αυτό συνέβη, ο σημερινός αγώνας είναι παρόμοιος με αυτόν με τον Άρη. Τουλάχιστον το 1-1 στα τελευταία 10 λεπτά θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη ηρεμία.

Αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Επειδή όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αυξάνεται η πίεση στους παίκτες την ώρα της ολοκλήρωσης των τελικών τους και υπάρχει κίνδυνος αστοχίας. Πρέπει να ανακάμψουμε. Μπορούμε να πάρουμε την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση για την επιστροφή".