Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Τόνι Κρόος παραμένει όσο πιο κοντά μπορεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα έστω και εκτός γηπέδου. Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σε podcast που έχει με τον αδερφό του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αγωνιστικό κομμάτι της "Βασίλισσας", όπου τόνισε ότι ακόμη και όταν βρισκόταν αυτός στην ομάδα υπήρχαν συχνά προβλήματα και πως δεν ισχύει η άποψη που έχει ο κόσμος ότι όταν έπαιζε στους "μερένχες" η ομάδα νικούσε σε όλα τα παιχνίδια με 4-0.

Οι... αλήθειες του Τόνι Κρόος για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τόνι Κρόος είχε πολλά να... πει στο podscast, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα. Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του να τερματίσει την καριέρα του στον αντίκτυπο που υπήρξε στη "Βασίλισσα", υποστηρίζοντας ότι οι "μερένχες" μπορούν να προσαρμοστούν χωρίς αυτόν, κάτι που είχε συμβεί όπως επισήμανε τόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και με τον Σέρχιο Ράμος, τους οποίους χαρακτήρισε ως θρύλους.

Παράλληλα, επισήμανε ότι χωρίς αυτούς τους δυο η Ρεάλ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και συνέχισε να πανηγυρίζει τίτλους. Ο Γερμανός μέσος κατέληξε λέγοντας ότι οι Μαδριλένοι μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν μετά την αποχώρησή του, ωστόσο σχολίασε ότι οι παίκτες που διαθέτει η Ρεάλ είναι πολύ καλοί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Κρόος:

«Ο κόσμος θεωρεί ότι με εμένα η Ρεάλ κέρδιζε σε όλα τα παιχνίδια της με 4-0, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ούτε εμείς παίζαμε πάντα στο καλύτερό μας επίπεδο. Είχαμε συχνά προβλήματα κι ας ήμουν εγώ στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό», είπε ο 34χρονος άλλοτε παίκτης των Μαδριλένων.

Στη συνέχεια σχολίασε τη δική του απόσυρση και το αν είναι αναντικατάστατος για τους Μερένχες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Ρεάλ προσαρμόστηκε όταν έφυγαν οι Κριστιάνο, Ράμος που ήταν απόλυτοι θρύλοι για την ομάδα. Ήξερε πώς να προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου και να συνεχίζει να κερδίζει τίτλους. Κερδίσαμε δύο Πρωταθλήματα χωρίς αυτούς τους δύο. Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν λόγω της απουσίας μου, αλλά οι παίκτες είναι πολύ καλοί».