Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα του σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν χτίσει σούπερ ομάδα με μεγάλες βλέψεις, στόχους και όνειρα που δεν έχουν... ταβάνι! Οι σπουδαίες μεταγραφές, το οικογενειακό κλίμα και η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα αναγνωρίζεται και με το... παραπάνω από τους φιλάθλους, οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα.

Προσεχώς 500 νέα εισιτήρια διαρκείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2024-25 με την κατάκτηση του Super Cup και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί και το ευρωπαϊκό του ταξίδι στη Euroleague, όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του τη Φενερμπαχτσέ (04/10, 20:30) στην Κωνσταντινούπολη.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμό για την απόκτηση του Φουρνιέ αλλά για την επιστροφή των Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ, με τον κόσμο της ομάδας να πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα που όπως κάθε χρόνο βάζει ψηλά τον πήχη για μια επιτυχμένη σεζόν.

Πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημεες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν ήδη "εξαφανίσει" 7.000 εισιτήρια διαρκείας που είχαν αρχικά διατεθεί, όμως η τεράστια ζήτηση που υπάρχει οδήγησε την ΚΑΕ να πάρει την απόφαση να θέσει σε κυκλοφορία ακόμη 500 διαρκείας, μια είδηση που αν μη τι άλλο προκαλεί... χαμόγελα! Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν -όπως τόνισε η ΚΑΕ- και οι σχετικές ανακοινώσεις.