Η δράση της Super League επιστρέφει, με την 7η αγωνιστική να περιλαμβάνει για σήμερα, Σάββατο (05/10) τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ο Άρης υποδέχεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη Λαμία, ενώ ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Βόλο στο Περιστέρι. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων.

Η ΑΕΚ ψάχνει το διπλό στο Αγρίνιο για να διατηρηθεί στην κορυφή της Super League

Με την αυτοπεποίθηση στα... ύψη μετά τη νίκη (2-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που την "εκτόξευσε" στην κορυφή της Super League η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη στην έδρα του Παναιτωλικού ψάχνοντας το διπλό που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Απέναντι της η ομάδα του Αγρινίου που την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Γεντί Κουλέ επικρατώντα με 2-1 του ΟΦΗ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j2i6jpefb5)
"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετική στρατηγική. Και κάθε ομάδα προσπαθεί να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάντα τελειώνω με την φράση ότι το ποδόσφαιρο είναι έντεκα εναντίον έντεκα. Εμείς, από τη δική μου άφιξη, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αυτό είναι που προσπαθούμε να μεταφέρουμε σε κάθε προπόνηση. Η όρεξη, η διάθεση του να γίνεις ποδοσφαιριστής και να παίζεις θα πρέπει να είναι πάντα η ίδια" δήλωσε μεταξύ άλλων για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ματίας Αλμέιδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iwddrm3qih)
Άλλωστε και ο ισχυρός άνδρας της 'Ένωσης", Μάριος Ηλιόπουλος στην επίσκεψη του στα Σπάτα προ ημερών τόνισε την κρισιμότητα που έχει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το οποίο μπορεί να διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή. "Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό, όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο" είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Για να συνεχίσει στο νικηφόρο σερί του ο Άρης, "μάχη" Ατρόμητου - Βόλου στο Περιστέρι

Στις υψηλές... πτήσεις θέλει να συνεχίσει ο Άρης που προέρχεται από δυο σπουδαία αποτελέσματα σε ντέρμπι και βρίσκεται σε πολύ καλό... φεγγάρι. Μετά το διπλό (0-1) στην Τούμπα, οι "κίτρινοι" πηγαίνουν με... κεκτημένη ταχύτητα στο παιχνίδι με τη Λαμία την οποίο θα υποδεχθούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Άρης που διαθέτει μια από τις πιο ανταγωνιστικές του ομάδες των τελευταίων ετών βρίσκεται μετά τις δυο τελευταίες του νίκες στην 4η θέση, τη στιγμή που η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από εντός έδρας ήττα (1-2) με τον Πανσερραϊκό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και θέλει να... γυρίσει τον διακόπτη για να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται τον Βόλο που "καίγεται'" για το τρίποντο και η νίκη είναι... μονόδρομος καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με απολογογισμό 4 βαθμών μετά από 6 αγωνιστικές. Οι Θεσσαλοί που προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Athens Kallithea θέλουν να πάρουν βαθμολογική "ανάσα" καθώς μετρούν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4juvr1nx9sx)

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Super League:

18:30 Ατρόμητος-Βόλος Novasports 2

19:30 Παναιτωλικός - ΑΕΚ COSMOTE SPORT 1

20:00 Άρης - Λαμία Novasports Prime