Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 έψαχνε ο ΠΑΟΚ Β απέναντι στον Μακεδονικό, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που έχουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές 4 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με τον Χερίδη, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και έφτασαν στην ανατροπή, επικρατώντας τελικά με 2-1 και "γεύτηκαν" τη χαρά του τριπόντου.

Μοιρασμένο παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μακεδονικό να μπαίνει καλύτερα και με περισσότερη όρεξη για να σκοράρει, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία στο έκτο μόλις λεπτό, με τον Σιχαρουλασβίλι να κάνει ωραία κίνηση, αλλά τον Μοναστηρλή να τον σταματάει εντυπωσιακά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n1kfdh4ont)
Η φρεσκάδα των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν ξεκάθαρη και έδειχναν πως ψάχνουν περισσότερο το γκολ, με τον Χερίδη να αποδεικνύεται η "χρυσή" αλλαγή, καθώς τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα έκανε το 0-1 με πολύ όμορφη κεφαλιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n1raq1d19d)
Ο ΠΑΟΚ Β ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και πίεσε για να ισοφαρίσει πριν βγει το πρώτο ημίχρονο και το κατάφερε περίφημα, καθώς ο Τσοπούρογλου είδε στην πλάτη της άμυνας τον Ουρτάδο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n253d23wb5)

Ολοκλήρωσε την ανατροπή ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη απέναντι στον Μακεδονικό

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν ως πρωταρχικό στόχο να σταματήσουν τον αντίπαλό τους, με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με τους τερματοφύλακες να διατηρούν με ευκολία την ισοπαλία.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 73ο λεπτό όμως, όταν ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε ένα κόρνερ. Η μπάλα έμεινε αρκετή ώρα μέσα στην περιοχή του Μακεδονικού, με τον Κώττα να εκμεταλλεύεται τις σπόντες που υπήρξαν και από κοντά με τη βοήθεια και της κόντρας έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n2qslhdwll)
Στα τελευταία λεπτά υπήρχε ένας μονόλογος από την πλευρά των φιλοξενούμενων που προσπαθούσαν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Παρά την πίεση, όμως, ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε την τελευταία μεγάλη φάση στο 90ό λεπτό, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n3jfzmloq1)