Ο ΠΑΟΚ δεν μοιάζει να περιέρχεται εύκολα σε κρίση, αλλά μετά την τρίτη διαδοχική ήττα του, είναι μάλλον η στιγμή που στην Τούμπα ανησυχούν. Έπειτα από το εις βάρος του 3-1 με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη αλλά και το επώδυνο 1-0 από τον Άρη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Και μάλιστα εντός έδρας. 



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n4gp4jpa6h)
Αυτή η ήττα, το 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase στο Europa League, έφερε προβληματισμό στη διοίκηση. Μάλιστα, πήρε μέτρα, μια και επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

ΠΑΟΚ: Το... μάτιασε ο Ιβάν


Τούτο, μάλιστα, έρχεται λίγο αφού ο Ιβάν Σαββίδης είπε πως "αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο κορυφαίος της 12ετίας μου". 

Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, αναφέρουν ότι δεν ψέγουν τους παίκτες στον απόλυτο βαθμό για τα ατυχή και ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θεωρούν, δε, ότι ο παράγοντας της ατυχίας είναι έκδηλος. Ωστόσο, διακρίνουν πρόβλημα στη μετουσίωση των ευκαιριών σε γκολ. Ο ΠΑΟΚ της δεύτερης εποχής του Λουτσέσκου γενικά, πάντως, δεν παίρνει γκολ από τους φορ του. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mhka4kw4q9)
Με τον Μπράντον Τόμας στα πιτς, ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει κυριολεκτικά γκολ από τους στράικερ. Το ένα, που έχει βάλει ο Τσάλοφ, ήρθε από... κόντρα στο παιχνίδι με τον Βόλο.

 
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c33hqnpqvd)
Αυτό δεν τρέπει τον ΠΑΟΚ από τον να είναι επιθετικός. Πάντως, στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ. 

Επιπλέον, η διοίκηση θεωρεί ότι μερικές φορές η ομάδα, συνολικά, λειτουργεί με επιπολαιότητα. Αν, πάντως, είναι θέμα αφύπνισης, θα φανεί οσονούπω. Αρχής γενησομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (6/10-20:30) για την έβδομη αγωνιστική της Super League.