Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον Σιμόνε Ιντσάγκι. Μάλιστα, αυτό έγινε πριν το παιχνίδι-διαφήμιση με την Πόρτο, για τη 2η αγωνιστική της League Phase στο Europa League. Εν τούτοις, ο προπονητής της Ίντερ απέρριψε την πρόταση. 

Αυτή, λοιπόν, η αποκάλυψη έγινε στην Ιταλία. Δράστης, ο γνωστός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι. Ο τελευταίος, μάλιστα, έγραψε στην πλατφόρμα X την πληροφορία. 

"Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντσάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντσάγκι απέρριψε την πρόταση". Αυτό ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος. 



Ο Ιντσάγκι έχει κάνει, προς το παρόν, μία άκρως επιτυχημένη θητεία στην Ίντερ. Πέρυσι, εξάλλου, οι "νερατζούρι" κατέκτησαν με περίπατο το πρωτάθλημα Ιταλίας. Το 2023, δε, έπαιξαν στον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, με εκείνον στον πάγκο, η Ίντερ έχει κατακτήσει δύο Coppa Italia και 3 Super Cup. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Αντίο" μετά τη Βίλα;

Επιπλέον, μια τέτοια είδηση είναι αντίθετη με ό,τι προέκυπτε από το ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε, φαινομενικά, δύο ζωές ύστερα από το 3-0 της Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ". Έχασε την πρώτη στο Πόρτο, με το 3-3 απέναντι στους "δράκους". Τη δεύτερη που του απομένει, πάντως, θα παίξουν ο ίδιος και οι παίκτες του στο "Βίλα Παρκ", με αντίπαλο την Άστον Βίλα (6/10-16:00). 

Ο Τεν Χαγκ είναι... κουλ στην αντιμετώπιση των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για απόλυσή του. Ωστόσο, η... φλογίτσα στο καντήλι του τρεμοπαίζει.

Ο Ιντσά