Μετά από αρκετά χρόνια το ξεκίνημα της Γιουβέντους έχει αρχίσει να φέρνει έναν... αέρα αισιοδοξίας στους οπαδούς της, καθώς έχει αρχίσει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Ο τραυματισμός του Μπρέμερ δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα, με τους "μπιανκονέρι" να σκέφτονται την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος.

Έχει στα υπόψιν τη μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος η Γιουβέντους

Η μετακίνηση του Τιάγκο Μότα από την Μπολόνια στη Γιουβέντους δείχνει να είναι ευεγερτική για τη "Γηραιά Κυρία", η οποία έψαχνε έναν προπονητή για να τη βάλει στο... σωστό δρόμο και ο πρώην μέσος τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής περίφημα.

Το ξεκίνημα της στη Serie Α τη βρίσκει στη δεύτερη θέση πίσω από τη Νάπολι, αλλά έχει καταφέρει στις πρώτες έξι αγωνιστικές να μη δεχθεί κάποιο γκολ, δείχνοντας πως αρχίζει να χτίζει άμυνα από... μαγνήτη, ο οποίος όμως μπορεί να σπάσει.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρέμερ, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για τους επόμενους 6,7 μήνες και οι άνθρωποι της διοίκησης σκέφτονται για το αν θα κινηθούν για την μεταγραφή ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή ή αν θα περιμένουν τη χειμερινή περίοδο.

Μία από τις επιλογές από το πάνω ράφι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκείνη του Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό στόπερ να βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Σεβίλλη στο τέλος της προηγούμενης περιόδου.

Ο 38χρονος αμυντικός είχε πολλές προτάσεις, αλλά δε βρήκε κάποια που να τον ικανοποιεί απόλυτα. Υπήρξαν φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο για τη Ζάμαλεκ, αλλά η προοπτική της Γιουβέντους φαίνεται πως του... κλείνει το μάτι.