Δελεαστική προσφορά προκειμένου να προσελκύσει κόσμο για το ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10-20:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, έκανε στους φίλους της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ανακοίνωση, εκείνοι που θα υποστηρίξουν τους "πράσινους" στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του gov.gr wallet, να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό του εισιτηρίου για να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Τσέλσι, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League

Θα πρέπει να το κάνουν αυτό τις 24 ώρες που θα διαρκέσει η Τρίτη, 8 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δίνονται πληροφορίες για τον τρόπο που οι φίλαθλοι θα κλείσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν κρίσιμο αγώνα. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενωθούμε να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας!

Κάθε φωνή μετράει. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα μας.


Ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Chelsea, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 24/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Προϋποθέσεις προσφοράς:

Από την Τρίτη, 8/10, και για 24 ώρες μόνο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσετε τη θέση σας για την Chelsea με ένα δωρεάν εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις!

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια.