Σύρραξη απειλήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 82-71, αλλά στην καθιερωμένη χειραψία των προπονητών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συγκρούστηκε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους



Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής φέρεται να διαμαρτυρήθηκε στον ομόλογό του για τη συμπεριφορά του καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως αναφερόταν και στην ελληνική μετάδοση, ο Λιθουανός καταχρώταν το χώρο, εισβάλοντας πλειστάκις εντός αγωνιστικού χώρου, είτε για να διαμαρτυρηθεί είτε για να δώσει οδηγίες. 

Πάντως, ο Γιασικεβίτσιους έδειξε έξαλλος έπειτα από ό,τι άκουσε από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ούρλιαζε μπροστά στο πρόσωπό του. Παίκτες και συνεργάτες μαζεύτηκαν στο χώρο για να χωρίσουν τους δύο προπονητές, που πάντως επιτίθεντο λεκτικά ο ένας στον άλλον.

Ο Μπαρτζώκας, πάντως, είπε στη συνέντευξή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ότι ο Γιασικεβίτσιους αρνήθηκε να του δώσει το χέρι και "ήταν ασεβής απέναντί μου". Τότε του έδειξε τον αγωνιστικό χώρο, λέγοντάς του ότι έμπαινε μέσα κατά συρροή.