Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις του στη Εuroleague μιας και ηττήθηκε με 82-71 από την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ που βγήκε εκτός εαυτού και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με οπαδό των γηπεδούχων.

Σακίλ ΜακΚίσικ: "Παίζω έξι χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μου έχουν μιλήσει έτσι"

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ όσα χρόνια έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φροντίσει να μην προκαλεί τους αντίπαλους οπαδούς με τη συμπεριφορά του, ακόμη κι αν αγωνίζεται σε μεγάλα παιχνίδια όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Αμερικάνος γκαρντ των "ερυθρολεύκων" βγήκε εκτός εαυτού στα μέσα της τέταρτης περιόδου μ' έναν οπαδό των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο σκηνικό.

"Μου μίλησε άσχημα από την εξέδρα, δεν ήταν κάτι ρατσιστικό, αλλά ήταν πολύ άσχημη συμπεριφορά. Παίζω έξι χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά πότε δεν μου έχουν μιλήσει έτσι.

Θα γίνουν τα απαραίτητα από την EuroLeague φαντάζομαι, αλλά είναι εξευτελιστικές τέτοιες συμπεριφορές, πραγματικά γελοίες. Δεν μπορεί κάποιος να προβοκάρει έτσι. Το έλεγα συνέχεια στους διαιτητές, αλλά δεν έκαναν κάτι. Καταλαβαίνω την τεχνική ποινή που δέχτηκα, αλλά οι παλμοί μου ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όσο για το ματς μας λείπουν οι ψηλοί, ο Μιλουτίνοβ, ο Φαλ, ο Ράιτ προσπαθεί. Δύσκολο ματς, το τι κάναμε λάθος θα το δούμε στον Πειραιά. Είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και όταν επιστρέψουν αυτοί θα ανέβει και ο βαθμός ετοιμότητάς μας."