Ούτε... τώρα κατάφερε να "χαμογελάσει" ο Ηρακλής! Ο "Γηραιός" που δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν καθώς μετρούσε 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ήθελε να γυρίσει τον... διακόπτη κόντρα στην Καβάλα για την 3η αγωνιστική του Α' Ομίλου με στόχο τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή Super League 2. Παρ' όλα αυτά έμεινε για ακόμη ένα ματς μακριά από τη νίκη, με την ισοπαλία 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Οφρυδόπουλου που "διψά" για μια βαθμολογική... ανάσα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nx9kcv220h)


Παραμένει χωρίς νίκη και προβληματίζει ο Ηρακλής στη Super League 2 

Kόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ οι Θεσαλονικείς είχαν μπει πιο δυνατά στο ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν και στο 34ο λεπτό ο Παπαδόπουλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nvjcj3dh0h)
Μάλιστα, η Καβάλα είχε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της τέσσερα λεπτά αργότερα (38') με τον Μάντις ο οποίος μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή την οποία εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Στουρνάρας που... γλίτωσε την ομάδα του από το 0-2!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nvnf1dxjpl)
Ο Ηρακλής λίγο έλειψε να φέρει στα ίσα το ματς στο 49ο λεπτό με τον Αναστασίου ο οποίος εξαπέλυσε φοβερό σουτ στο 49' όμως ο Αστράς με τρομερή εκτίναξη του είπε... όχι κρατώντας το μηδέν για τους φιλοξενούμενους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nvnf1dxjpl)
O "Γηραιός" που όσο κυλούσαν τα λεπτά πίεζε ολοένα και περισσότερο για την ισοφάριση και ανέβασε τις γραμμές το,υ έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία στο 74ο λεπτό με τον Τσιριγώτη ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στην περιοχή και με κοντινη΄κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nwge4tvgzt)
Στο 82ο λεπτό ο Ηρακλής έφτασε μια... ανάσα από να γυρίσει τούμπα στο ματς και να προηγηθεί όμως ο Αστράς με σπουδαία επέμβαση ήταν ξανά εκεί για την ομάδα του αποκρούοντας κεφαλιά του Διαμαντή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χιμένεθ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nwx7pxuwld)
Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Θεσσαλονικείς πίεζαν ασφυκτικά τα καρέ των αντιπάλων τους και έχασαν μια ακόμη τεράστια ευκαιρία για το 2-1 στο88' με τον σκόρερ τους, Τσιριγώτη ο οποίος μετά από σέντρα πήδηξε και πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ο ίδιος δεν μπορούσε να το... πιστέψει!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nwx7pxuwld)

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).


Έκανε το 3Χ3 η πρωτοπόρος του Α' Ομίλου ΑΕΛ

Από την άλλη, το... τρένο της ΑΕΛ δεν σταμάτησε ούτε στην Κατερίνη, με τους "βυσσινί" να φεύγουν με σπουδαίο διπλό με ανατροπή από την έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου όπου με το εμφατικό 1-3 διατηρούνται στην κορυφή του Α' Ομίλου με το απόλυτο των νικών και δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο!

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ΑΕΛ στο 31ο λεπτό όταν και με γκολ του Κόλα προηγήθηκαν με 1-0 ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους... φιλοξενούμενους! Οι "βυσσινί" ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Πασά στο 47ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έβαλε βαρδιά πλατιά την... υπογραφή του στην ανατροπή καθώς με δικό του γκολ ξανά και μάλιστα μα κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2. Ο Μωραΐτης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 1-3 στο 90+4'.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).