Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή! Μετά από τη νέα απώλεια βαθμών του "Γηραιού" που με την ισοπαλία 1-1 με την Καβάλα έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη στη φετινή Super League 2, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Έλληνα τεχνικό που... πλήρωσε το μάρμαρο των αρνητικών αποτελεσμάτων!

Επίσημα παρελθόν από τον Ηρακλή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Hρακλής και Σωκράτης Οφρυδόπουλους ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα οδήγησαν την διοίκηση της ομάδας στο να λύσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα προπονητή ο οποίος αποχωρεί μετά από πέντε αγώνες συνολικά στον πάγκο. Υπό τις οδηγίες του, ο "Γηραιός" είχε μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό στα πέναλτι στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη Super League 2 τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με ιδανικό τρόπο!

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Ηρακλής μετρά μόλις 2 βαθμούς καθώς έχει σημειώσει δυο ισοπαλίες και μια ήττα απέναντι σε ΠΑΟΚ Β', ΠΑΣ Γιάννινα και Καβάλα. Η ισοπαλία 1-1 με την Καβάλα ήταν και η... σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. "Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερεις αγώνες , δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Τέλος η συνεργασία με τον κ. Οφρυδόπουλο. Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερεις αγώνες , δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του".