Mπορεί η Λίβερπουλ να... πανηγυρίζει για το μεγάλο διπλό (0-1) που πήρε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας το οποίο και την διατήρησε στην κορυφή της Premier League ωστόσο τα "χαμόγελα" αμαύρωσε ο τραυματισμός του Άλισον Μπέκερ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει για πιτς για τουλάχιστον έναν μήνα. Οι δηλώσεις του Άρνε Σλοτ στη συνέντευξη Τύπου επιβεβαιώσαν τους φόβους!

Το πλήγμα στην Λίβερπουλ με τον Άλισον και τα σημαντικά ματς που αναμένεται να χάσει

Στο 79ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας ήταν όταν και άρχισαν τα... καρδιοχτύπια για τους "Reds". Ο Άλισον Μπέκερ έπεσε στο έδαφος ζητώντας αλλαγή, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του να παίρνει ο Βίτεσλαβ Γιάρος ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολποστ της ομάδας τουκαθώς ο Κουίβιν Κέλεχερ ήταν εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Οι φόβοι μεγάλοι για το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί προς ώρας το ακριβές μέγεθος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μπέκερ. Παρ' όλα αυτά, ο Άρνε Σλοτ θέλησε να ξεκαθαρίσει το πως έχουν τα δεδομένα αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξηε Τύπου μετά το παιχνίδι ότι δεν περιμένει να έχει στη διάθεσή του τον Άλισον πριν από τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Άλισον θα απουσιάσει από επτά αγώνες κόντρα σε Τσέλσι, Λειψία, Άρσεναλ, Μπράιτον, Λεβερκούζεν και Άστον Βίλα για τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ σε Premier League, Champions League και League Cup.